In een populair tijdschrift hadden de mensen van de plantage gelezen over witte thee. Hoewel ze al bijna 100 jaar thee maakten, hadden ze er nog nooit van gehoord. Ze zijn onmiddellijk gaan experimenteren en zo is deze orthodoxe witte thee, de Zomba parels, ontstaan. De met de hand gerolde bladeren zijn net olijfgroene coconnetjes die heel veel geur en smaak bevatten.De mooiste smaken haal je uit de Zomba parels als je ze bereidt op de Gong Fu Cha-manier; met een korte infusietijd. Je krijgt dan een prachtige zachte thee die je zeker drie keer op kunt schenken. Gebruik voor het beste resultaat zacht water zoals Spa blauw of Mount Calm. Bij iedere opschenking zie je de parels verder opengaan, totdat het complete blad te zien is.De thee is helder lichtgeel van kleur en geurt naar versgebakken meringues. Je smaakpapillen worden verwend met een licht boterachtige smaak met natuurlijke zoetheid en bloemige tonen, zoals bij een mooie champagne. Met recht een pareltje van een thee.
Bel ons
Bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00
06 1325 4133